www.zuzavet.ro/


Newsletter

Numele dumneavoastra

Adresa de email

Anuleaza inscrierea in newsletter

Noutati si articole
Termeni şi condiţii

Aceşti termeni şi condiţii de utilizare sunt aplicabile web site-ului www.medalioane.ro

Vizitarea sau folosirea (cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni si condiţii. Orice persoană fizică sau juridică (denumită in continuare Utilizator) care accesează acest Site confirmă că a citit şi acceptat aceşti termeni şi condiţii in totalitate. In cazul in care nu acceptaţi termenii si condiţiile prezentate, vă rugăm sa nu utilizaţi acest site.

www.medalioane.ro este proprietatea SC Giftshop International SRL Romania Inregistră de ministerul comerţului in 2006, cod unic de inregistrare  RO18572960.


TERMENI CONFIDENŢIALITATE
 1. SC Giftshop International SRL va detine despre dumneavoastră datele pe care le-aţi oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, comandă etc.). Aceste informaţii sunt: numele, adresa, numere de telefon, informaţii despre modul in care folosiţi serviciile şi produsele noastre si sunt folosite în urmatorul scop :
  1. procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastră;
  2. oferirea de produse şi/sau servicii catre dumneavoastră;
  3. soluţionarea cererilor, intrebărilor sau a reclamaţiilor facute de catre dumneavoastră;
  4. contactarea dumneavoastră (inclusiv prin poşta, email, fax, mesaje text, pager sau telefon) in legătura cu oferte de produse şi servicii ale www.medalioane.ro sau in legătura cu produse şi servicii care credem ca ar putea fi de interes ca in cazul unor promoţii, oferte speciale, etc. (în afară de cazul în care aţi facut o cerere privind această activitate).
 2. Distribuirea informaţiilor despre dumneavostră
  1. SC Giftshop International SRL nu va distribui nici o informaţie despre dumneavoastră catre o terţă persoană decât dacă acest lucru este cerut de lege ;excepţie punctul b.
  2. Conţinutul personalizărilor va fi divulgat numai dacă comanda este confirmată de client şi nu este ridicată de la poşta sau punct de distribuţie ,produsele respective vor fi expuse ca mostre in magazine,expoziţii indiferent de personalizarea facută pe medalion.
  3. SC Giftshop International SRL nu va colecta urmatoarele informaţii: detalii carduri bancare si orice alta informaţie cu excepţia celor enumerate in paragraful 1.
 3. SC Giftshop International SRL işi rezervă dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga şi/sau retrage in parte sau în întregime Termenii şi condiţiile. Orice schimbări de termeni şi condiţii, politica de confidenţialitate vor fi anunţate in cadrul forumului la adresa http://forum.medalioane.ro

DREPTURI DE AUTOR

Tot conţinutul site-ului www.medalioane.ro este propietatea SC Giftshop International SRL, aceasta incluzand texte, imagini, simboluri, elemente grafice, scripturi, programe şi alte date. Drepturile de autor sunt protejate în conformitate cu legislaţia privitoare la dreptul de autor şi de legile privind proprietatea intelectuală.


LICENTA DE ACCES PE SITE

SC Giftshop International SRL ofera o licenta limitata pentru a accesa in interes personal site-ul www.medalioane.ro, dar interzice transferarea datelor de pe site (altele decat datele de tip cache), sau modificarea acestora exceptand situatiile in care ACT isi declara acordul scris privitor la cele de mai sus. Site-ul www.medalioane.ro si nici o parte componenta a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicarii, copierii, vanzarii sau exploatarii in orice scop comercial fara consimtamantul scris al SC Giftshop International SRL.


DESCRIEREA PRODUSELOR

www.medalioane.ro foloseste descrierea exacta a produselor. Fotografiile prezentate sunt reale inclusiv preview-urile oferite in cadrul personalizarii medalioanelor online.


PRETURILE

Pretul final este cel care a fost confirmat odata cu trimterea facturii proforme catre client sau telefonic la confirmarea comenzii. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in baza de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, utilizatorul va fi contactat pentru a confirma pretul real. In cazul in care utilizatorul nu poate fi contactat sau renunta la achizitionarea produsului cu noul pret, www.medalioane.ro are dreptul de a anula comanda respectiva. SC Giftshop International SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment preturile din site in functie de schimbarile ce au loc cu privire la serviciile comercializate.


COMENZILE ON LINE

Comenzile Personalizate Online. Www.medalioane.ro are un sistem de personalizare online la unele categorii de produse in cadrul caruia clientii au posibilitatea de a personaliza medalioanele incluzand un preview digital care genereaza comenzile online. Clientul are obligatia de a verifica ca datele personalizate pe medalion (medalioane) sa fie corecte prin intermediul e-mailului de comanda care va fi trimis la adresa de e-mail inscrisa in formularul de comanda de catre client. Orice greseli efectuate de catre client dupa trimiterea comenzii on line pot fi remediate numai prin anularea comenzii contactand prin e-mail comenzi@medalioane.ro. Clientul va folosi din nou sistemul de personalizare pentru a efectua comanda din nou. Clientii au dreptul de a anula comanda atata timp cat nu au efectuat plata produselor sau au confirmat telefonic comenzile. Comenzile sunt anulate in urmatoarele cazuri : 1. nu au fost platite in termen de 10 zile de la data primirii facturii proforme sau a detaliilor de plata sau 2. nu au fost confirmate telefonic in cazul ridicarii produselor in Bucuresti sau a expedierii in sistem ramburs .

PERSONALIZARI

Clientii pot personaliza medalioanele prin intermediul web site-ului cu textul dorit .

Nu vor fi personalizate textele cu urmatorul continut :

1. texte care incalca drepturile de autor

2. texte care au referinta si continut politic, antisemit, rasist, nazist sau legatura cu orice alta forma interzisa de lege, va rugam nu insistati.

3. textele caren contin apostrof. comenzile care contin semnul apostrof vor fi date exclusiv telefonic la 0720500194 luni - vineri 11.00-19.00, sambata 10.00-15.00  

Personalul medalioane.ro isi rezerva dreptul de a refuza personalizarea unui produs daca considera ca acea personalizare poate aduce prejudicii materiale si de imagine firmei S.C.Giftshop International SRL.


LIVRARILE

www.medalioane.ro expediaza comenzile intr-un interval de maxim 3 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii.Comenzile se trimit prin posta sau curierat rapid cu plata ramburs(clientul face plata la primirea coletului). De obicei dureaza 1-2 zile lucratoare cu curierul si 3-5 zile lucratoare cu posta romana pana cand coletul ajunge la destinatie. SC Giftshop International SRL nu este responsabila de timpul de tranzitare a produsului la client, acesta fiind variabil in functie de serviciile Postei Romane / Curierului.

 

RETURNAREA PRODUSELOR

Fiecare client in caz ca la primirea produsului acesta nu corespunde cu specificatiile din comanda are dreptul de a returna produsul, suma achitata va fi integral rambursata in termen de 14 zile conform legislatiei Romane in vigoare. Clientul este obligat sa trimita produsul in aceleasi conditii de primire. Produsele deteriorate, cu grad de uzura nu pot fi rambursate. Returnarea produselor se va face cu posta romana - plic recomandat si va fi suportata de cater client (cost estimativ 3-4 lei) , rambursarea valorii produselor se va face in contul bancar al clientului.


TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie aferente. SC Giftshop International SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pe siteul www.medalioane.ro nu exista asa numitele taxe ascunse.


REDUCERI SI PROMOTII

SC Giftshop International SRL utilizeaza ocazional in cadrul www.medalioane.ro reduceri in procente % pentru a promova anumite produse sau ocazional. Aceste reduceri sunt efective in pretul final al produsului  si sunt valabile pe o perioada definita in limita stocului disponibil. SC Giftshop International SRL isi asuma dreptul de a schimba reducerile si promotiile ,orice modificare va fi anuntata catre web site-ului in sectiunea stiri.


GARANTII SI LIMITARI

Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atata timp cat este disponibil si fara o alta garantie.

SC Giftshop International SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care site-ul nu poat fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

SC Giftshop International SRL isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe site, fara o notificare prealabila a utilizatorilor.

SC Giftshop International SRL isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest site fara o notificare prealabila a utilizatorilor.

SC Giftshop International SRL isi rezerva dreptul de a refuza livrarea oricarei comenzi fara obligatia de a motiva acest refuz.. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera deteriorari majore pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de SC Giftshop International SRL, dar nu si alte despagubiri.


CONDITII LEGALE

Site-ul www.medalioane.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.


DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict aparut intre SC Giftshop International SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.


DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu plata sau confirmarea telefonica (comenzi cu plata ramburs sau plata la intilnire in Bucuresti) a comenzii clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Orice produs care este confirmat de client si nu este ridicat duce la interdictia de a comanda in viitor produse pe web site ,produsele respective vor fi expuse ca mostre indiferent de personalizarea facuta pe medalion .

Ultima actualizare a termenilor si conditiilor 8 octombrie 2017, modificarile efectuate au textul mov. 


+