www.onevet.ro/


Newsletter

Numele dumneavoastra

Adresa de email

Anuleaza inscrierea in newsletter

Noutati si articole
Tombola fani Facebook 27.02-5.03


Medalioane.ro acorda prin tragere la sorti fanilor din Facebook gratuit un medalion personalizat!!! Saptamana 27 februarie - 5 martie

Incepand cu 20 februarie Medalioane.ro acorda prin tragere la sorti fanilor din Facebook gratuit un medalion  personalizat. Saptamana 27februarie -5 martie se acorda un medalion  Medalion Rotund Mare Cromat, Pet Scribe, dimensiunea 32x40mm, se personalizeaza cu textul dorit de client ,inel sau lant 60 cm din inox , cod produs 7325-02, se personalizeaza cu textul dorit . Link catalog http://www.medalioane.ro/animale_show.php?cat=12 (categoria medalioane animale) si http://www.medalioane.ro/medalioane_lux_show.php?cat=15 (categoria medalioane adulti). Medalionul poate fi purtat fie cu lant de 60 cm din inox, la chei sau agatat la zgarda catelului dumneavoastra. Produsul este fabricat de compania Hillman din Statele Unite ale Americii, www.medalioane.ro detine distributia exclusiva pentru aceste produse. Link direct catre catalog http://www.hillmangroup.com/tags.html ; nota, nu toate produsele din catalogul producatorului sunt disponibile momentan in Romania.

Conditii de participare :

1. Ca sa te poti inscrie in concursul nostru e sa fii Fan-ul paginii noastre pe Facebook, dati click pe Like in stanga paginii pe medalioane.ro Trebuie sa aveti cont in facebook. Daca nu aveti vi-l puteti deschide dupa care dati Like in site-ul nostru.

2. Varsta minima de participare este de 14 ani (trebuie sa posede buletin in caz ca trebuie sa ridice de la posta).

3. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina din Facebook si vor fi contactati prin mesagerie cu un cod promotional care le va permite sa dea comanda gratuit pe site pentru produsul oferit ca promotie.

4. Individual se acorda 1 sansa pentru fiecare fan si 1 sansa in plus daca utilizatorul a dat  “Share” sau “Distribuie” la anuntul prezent de pe facebook cu aceast continut. Pentru a nu exista neintelegeri sau neclaritati saptamanal vom avea produse diferite .

5. Acordarea se face random , se aduna lista tuturor fanilor cu lista celor care au dat share/distribuie la anunt , se introduce intr-un program care alege castigatorul.Se iau in consideratie pentru sansa in plus share-urile care incep la ora 0:00 luni si care se termina duminica la ora 24:00

Daca exista neclaritati ne puteti contacta utilizand mesageria site-ului sau postand intrebari in pagina de facebook.

 

Va multumim !!!


Inapoi la stiri

+