www.marinarii.ro


Newsletter

Numele dumneavoastra

Adresa de email

Anuleaza inscrierea in newsletter

Noutati si articole
Tombola fani Facebook 20-26 februarie


Medalioane.ro acorda prin tragere la sorti fanilor din Facebook gratuit un medalion personalizat!!! Saptamana 20-26 februarie

Incepand cu 20 februarie Medalioane.ro acorda prin tragere la sorti fanilor din Facebook gratuit un medalion  personalizat. Saptamana 20-26 februarie se acorda un medalion  din inox mat , lant 60 cm din inox si cauciuc de protectie , se personalizeaza cu textul dorit .

Conditii de participare :

1. Ca sa te poti inscrie in concursul nostru e sa fii Fan-ul paginii noastre pe Facebook, dati click pe Like in stanga paginii pe medalioane.ro Trebuie sa aveti cont in facebook. Daca nu aveti vi-l puteti deschide dupa care dati Like in site-ul nostru.

2. Varsta minima de participare este de 14 ani (trebuie sa posede buletin in caz ca trebuie sa ridice de la posta).

3. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina din Facebook si vor fi contactati prin mesagerie cu un cod promotional care le va permite sa dea comanda gratuit pe site pentru produsul oferit ca promotie.

4. Individual se acorda 1 sansa pentru fiecare fan si 1 sansa in plus daca utilizatorul a dat  “Share” sau “Distribuie” la anuntul prezent de pe facebook cu aceast continut. Pentru a nu exista neintelegeri sau neclaritati saptamanal vom avea produse diferite .

5. Acordarea se face random , se aduna lista tuturor fanilor cu lista celor care au dat share/distribuie la anunt , se introduce intr-un program care alege castigatorul.Se iau in consideratie pentru sansa in plus share-urile care incep la ora 0:00 luni si care se termina duminica la ora 24:00

Daca exista neclaritati ne puteti contacta utilizand mesageria site-ului sau postand intrebari in pagina de facebook.

 

Va multumim !!!


 

EDITIE INCHEIATA

Castigator  Stefan Olteanu


Inapoi la stiri

+