www.qincyvet.ro


Newsletter

Numele dumneavoastra

Adresa de email

Anuleaza inscrierea in newsletter

Noutati si articole
Tombola fani


Medalioane.ro acorda prin tragere la sorti fanilor din Facebook gratuit un medalion personalizat!!!

Se acorda prin tragere la sorti fanilor din Facebook gratuit un medalion militar personalizat cu textul dorit . Link catalog http://www.medalioane.ro/militare_show.php?mat=1&type=lant60 (categoria medalioane militare).

Produsul contine :

1. Placuta de identificara militara armata SUA  "dog tag" personalizata cu textul dorit de client .

2. Lant "bila" din inox lungime 60 cm

Ambele componente sunt inoxidabile, materiale originale import Statele Unite ale Americii. Personalizarea se efectueaza cu echipamente militare.

Conditii de participare :

1. Ca sa te poti inscrie in concursul nostru e sa fii Fan-ul paginii noastre pe Facebook, dati click pe Like in stanga paginii pe medalioane.ro Trebuie sa aveti cont in facebook. Daca nu aveti vi-l puteti deschide dupa care dati Like in site-ul nostru.

2. Varsta minima de participare este de 14 ani (trebuie sa posede buletin in caz ca trebuie sa ridice de la posta).

3. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina din Facebook si vor fi contactati prin mesagerie cu un cod promotional care le va permite sa dea comanda gratuit pe site pentru produsul oferit ca promotie.

4. Individual se acorda 1 sansa pentru fiecare fan si 1 sansa in plus daca utilizatorul a dat  “Share” sau “Distribuie” la anuntul prezent de pe facebook cu aceast continut. Pentru a nu exista neintelegeri sau neclaritati saptamanal vom avea produse diferite .

5. Acordarea se face random , se aduna lista tuturor fanilor cu lista celor care au dat share/distribuie la anunt , se introduce intr-un program care alege castigatorul. Organizatorul va anunta cu 24 de ore inainte incheierea tombolei.

Daca exista neclaritati ne puteti contacta utilizand mesageria site-ului sau postand intrebari in pagina de facebook.

 

Va multumim !!!


Inapoi la stiri

+