www.marinarii.ro


Newsletter

Numele dumneavoastra

Adresa de email

Anuleaza inscrierea in newsletter

Noutati si articole
Review revista airsoft 6 mm


Partenerul media 6 mm,revista on line Airsoft anunta lansarea numarului 7 ,editia on line

Review revista airsoft 6 mm

Partenerul media Revista 6mm ,revista de airsoft anunta lansarea numarului 7 ,editia on line .

“6 mm” a luat nastere la 1 februarie 2009 ca un newsletter lunar cu reviewuri si articole de airsoft & milsim ,obiectivul publicatiei on line fiind devenirea ca sursa de informare numarul 1 din Romania pentru acest sport . Intr-un numar anterior “6 mm “ a realizat un review independent al produselor medalioane militare dog tag comercializate de medalioane.ro , acest review poate fi vizualizat aici .Nota: medalioanele gravate cu sigla sau emblema clubului din review se realizeaza numai in productie de serie si nu sunt disponibile pe comanda individuala .  

“6 mm “ organizeaza lunar in parteneriat cu Medalioane.ro concursuri de fotografie avand ca tematica fotografii din domeniul airsoftului ,tema lunii septembrie fiind “Airsoft Sniper” . Detalii despre concurs gasiti aici .

Airsoft a fost „inventat” in Japonia, prin anul 1970, pentru a asigura pasionatilor de arme o alternativa, ca urmare a unei legi care interzicea detinerea de arme de catre civili.

Drept urmare impatimitii de arme, au fost adusi in situatia de a produce replici cat mai precise in detalii. In contrast in America prin anul 1981, a fost dezvoltat paintball, ca o forma de  jok, „ hotii si vardistii”n.a, ( hide and seek numele american )(ascunde si gaseste)  .

Daca impatimitii din Japonia au cautat fidelitate, aspectul estetic, in America paintball a dezvoltat mai curand partea de joc folosind „ markere cu vopsea” in pofida designului armelor. Paintball a generat rapid mai mult entuziasm intre americani decat a facut-o airsoftul.

Poiectilele folosite in airsoft,( mici sfere de plastic dur), au un impact mai mic decat cele folosite de paintball, datorita dimensiunilor mici si vitezei de „zbor”.

In urma unei adoptarii unei inovatii numita hop up, traiectoria balistica a bilelor de airsoft e mai aproape de cea a unei traiectorii de proiectil real (glont) in cotraparte cu  traiectoria bilelor folosite in alte tipuri de joc.

Spre deosebire de alte jocuri care simuleaza „impuscatul”, cum ar fi „laser tag”, atingera cu laserul, impactul fizic al bilelor de airsoft produc un grad mai mare de autencititate si realism a lovirii, pentru ca se resimte impactul ca durere usoara, sau pot provoca mici inrosiri ale pielii, inducand un stres mental si fizic.

Caracteristicile Arsoftului al face sa se preteze mult mai bine unui aentrenament de lupta, interventie in care se folosesc arme. 

Pentru cei care doresc sa afle mai multe despre airsoft recomandam vizitarea forumului www.airsoftormania.com

 

 


REALITATEA.NET - Peisaje impresionante şi airsoft, la Întorsura Buzăului

Inapoi la stiri

+