www.onevet.ro/


Newsletter

Numele dumneavoastra

Adresa de email

Anuleaza inscrierea in newsletter

Noutati si articole
Promotii prin Yahoo Mesanger


Coduri promotionale prin yahoo mesanger
Vom incepe derularea a mai multor promotii care se concretizeaza prin reduceri de preturi la anumite produse pe o perioada limitata de timp.

Aceste reduceri se aplica daca in rubrica specificatii client din formularul de comanda se introduce : cod promotie+id mesanger +nume in mesanger

Codurile promotionale se aplica numai in perioada specificata,numai la produsele specificate in promotie si numai daca id-ul care solicita promotia se afla in lista de prieteni a userului yahoo mesanger medalioane_romania .

Exemplu de Cod Promotional : Cod-Dallas valabil 6-9 noiembrie ,Produs Set Medalioane Militare Inox Mat cu cauciucuri negre pret promotional 26 ron (reducere 4 ron).

Clientul care da comanda trebuie sa adauge in lista de prieteni ID-ul de mesanger medalioane_romania .

Acest ID de mesanger este folosit periodic (nu zilnic) numai de catre departamentul tecnic al http://www.medalioane.ro , nu se pot procesa comenzi , intrebari referitoare la statusul comenzilor etc .

Pentru status comenzi logati-va in web site cu userul si parola primita dupa prima comanda , pentru intrebari directe catre departamentul comenzi care se ocupa de procesarea comenzilor sunati la 0720500194 luni -vineri 10:00-18:00 sau prin formulaul de comanda din web site .

Daca vedeti ca userul medalioane_romania este on line puteti adresa intrebari referitoare la personalizare , medalioane ,etc , inainte de a face acest lucru cititi in catalog atent detaliile scrise apasand butonul Detalii Suplimentare , la 99% din intrebarile pe care le-am primit pina acum raspunsul se afla in catalog .
 
Deasemenea aflati Informatii suplimentare in pagina Cum cumpar si Modalitati de Livrare?

Orice utilizator care adauga userul medalioane_romania in lista este de acord sa primeasca mesaje promotionale cu coduri de promotie si stiri cu produse noi .

Orice utilizator poate fi scos din lista la cerere daca trimite catre userul medalioane_romania mesajul scoateti din lista .

Utilizatorii care trimit mesaje MASS & SPAM vor fi scosi din lista automat fara avertizare . Daca folositi acest tip de mesaje catre prietenii din lista de yahoo mesanger adaugati o lista noua denumita NO MASS sau orice altceva doriti la care sa nu trimiteti mesaje MASS .

Inapoi la stiri

+