www.qincyvet.ro


Newsletter

Numele dumneavoastra

Adresa de email

Anuleaza inscrierea in newsletter

Noutati si articole
Program afiliere & distributie


Medalioane.ro lanseaza campania de afiliere & distributie in cadrul careia se ofera distributia de medalioane personalizate cu investitie ZERO din partea distribuitorilor !!!

Detalii program afiliere & distributie :

Sunt acceptati ca distribuitori magazinele cu produse pentru animale-Pet Shop ,clinicile veterinare ,farmaciile veterinare ,magazinele cu produse Militare ,magazinele cu produse Air Soft & Paint Ball,magzinele cu produse personalizate ,terenurile&cluburile de airsoft&paintball ,firmele cu productie publicitara , farmacii umane ,clinici umane ,spitale .

Beneficiaza de reduceri procentuale in baza unui contract de achizitie fara obligatie de cantitate firmele de paza , dresaj canin .

Distribuitorii primesc % din vinzari (aplicabile la preturile de producator afisate pe web site ) ,nu este necesara o investitie din partea distribuitorului .

Distribuitorii pot adauga adaos comercial fara restrictii suplimentar la preturile de producator afisate in web site.

Distribuitorul nu face nici o investitie , va primi un tablou poster cu mostre de medalioane personalizate in locatie , cind are o comanda ne contacteaza prin e-mail ,SMS sau telefon .

Comenzile in Bucuresti se distribuie o data pe saptamana in prezent  joi , in curand marti si vineri .

In provincie comenzile sunt expediate la alegerea distribuitorului .  Pentru comenzile mici recomandam Posta Romana cu plata Ramburs , pentru comenzile mari firme de curierat cu plata la destinatie sau pentru orasele care au legaturi cu autobuze cu autogara Militari Bucuresti putem expedia cu soferii mijloacelor de transport (plata se face prin virament bancar). Termenul de expeditie pentru provincie este de 1-3 zile in functie de volumul de comenzi aflate in productie .

In toate cazurile unde sunt comenzi individuale (de la clienti) de medalioane platile se fac la primire . Pentru comenzi mari , productie de serie , se efectueaza in baza unui avans .

Distribuitorii beneficiaza deasemena si de publicitate gratuita in cadrul web siteurilor www.medalioane.ro si www.pet112.ro

In cadrul www.medalioane.ro distribuitorii care detin web site-uri beneficiaza de listare baner random in partea superioara a web site-ului ,listare in pagina de distribuitori si in forum .

Daca distribuitorii nu au web site putem efectua un web site de prezentare pentru distribuitori ,costul web site-ului fiind amortizat de comisioanele rezultate din vanzarile de medalioane ,oferind deasemenea toate serviciile necesare ,gazduire web site ,intretinere .

Toti cei interesati sa devina distribuitori ai produselor noastre ne pot contacta prin intermediul formularului de Contact .

Nu ezitati sa ne contactati !!! Distributia produselor noastre nu implica nici un cost din partea Dumneavoastra  !!!!!

 

Nota :  Membrii Ligii Navale Romane au o reducere de 10% la produsele comandate pe web site . In cadrul formularului de comanda se va specifica Membru LNR , filiala si numarul carnetului de membru .


Inapoi la stiri

+