www.regatulanimalelor.ro/


Newsletter

Numele dumneavoastra

Adresa de email

Anuleaza inscrierea in newsletter

Noutati si articole
Primul centru de personalizare a medalioanelor in Constanta


Medalioane.ro anunta deschiderea primului punct de comercializare a medalioanelor cu personalizare pe loc in Constanta la Clinica Veterinara / Magazinul Pet Shop UNIVET .

www.medalioane.ro anunta deschiderea unui nou punct de distributie cu personalizarea pe loc a medalioanelor in Constanta la Clinica Univet . Clinica are in dotare un echipament de personalizare Pet Scribe ce permite personalizarea pe loc a medalioanelor furnizate de compania Hillman din Statele Unite ale Americii, are in stoc toate produsele (medalioane si accesorii) care sunt marcate cu logo Pet Scribe in web site-ul www.medalioane.ro .


Comenzile se dau direct in Clinica / Magazinul Univet , nu sunt acceptate comenzile date pe www.medalioane.ro cu ridicare in magazin ca in celelalte puncte de distributie din Bucuresti unde comenzile se efectueaza pe baza de comanda prealabila . 

Pentru detalii suplimentare Medalioane Univet va rugam sa contactati Radu Nicu 0747258273

 

 

PREZENTARE GENERALA

Clinica a fost infiintata in anul 1996, fiind prima clinica veterinara din Constanta  organizata in adevaratul sens al cuvantului. Curand a devenit clinica cu un program permanent, asigurandu-se progresiv interventii tot mai complexe. Inca de la inceput s-a acordat importanta deosebita activitatii de preventie a bolilor la animalele de companie, folosindu-se intotdeauna cele mai bune vaccinuri de pe piata. Evidenta clientilor se face pe calculator, printr-un program modern si fiabil.

 POSIBILITATI DE INTERNARE

Clinica are posibilitati de internare pentru cazurile grave. Avand program permanent pacientii pot fi urmariti, monitorizati si tratati pe tot parcursul zilei. Foarte multe cazuri de imbolnaviri la animale nu se pot trata ambulatoriu. Este cateodata nevoie de tratamente perfuzabile de pana la doua ore si pana la 4 ori pe zi.  Animalele raman pe terapie intensiva cu cateter intravenos 24 de ore din 24. Serviciul de garda asigura supravegherea permanenta a acestora si poate primi urgente, efectua tratamente imediate sub stricta coordonare a unui medic. Acesta se poate deplasa la clinica in regim de urgenta si nu putine sunt cazurile in care la ore tarzii din noapte s-au efectuat interventii chirurgicale de mare anvergura.

CHIRURGIE VETERINARA

 Chirurgia are o dotare corespunzatoare, atat pentru operatii de urgenta, cat si de finete. Un exemplu de urgenta rezolvata cu succes a fost o torsiune de testicol criptorhid la un pechinez in varsta de 2 ani. Ca operatii de finete pe care le realizam curent sunt corectia pleoapelor la Shar Pei si uretrostoma (crearea unui nou orificiu urinar) la motani cu urolitiaza. Aici doctorul Mihailescu se simte in largul sau.

 

ECHOGRAFIE SI NUTRITIE

Adrian BALBA, practica medicina in Constanta din 1993 iar din anul 2000 este doctor in stiinte medicale, cu specializarea medicina veterinara in urma unei lucrari cu tema “Hiperparatiroidismul secundar de origine nutritionala la carnivorele domestice”. Aceasta specializare i-a permis obtinerea pozitiei de consultant stiintific pentru o importanta firma ce produce hrana pentru animale de companie - Mars Inc.

 

 

Ulterior s-a specializat in 2002 si 2003 prin 3 cursuri succesive in echografie veterinara, (clinica fiind dotata cu un echograf de ultima generatie cu sonde de 5, 7,5 si 10 Mhz) Primele doua cursuri au fost efectuate cu un profesor din Germania iar cel de-al treilea - de echocardiografie - cu un profesor in Anglia.

LABORATOR ANALIZE MEDICALE

 Din anul 2002 in cadrul clinicii functioneaza un laborator de analize medicale in care studiem: hematologie, biochimia sangelui, examen coproparazitologic si dermatologic. Acest compartiment este coordonat de biologul Alexandru Chesler, un tanar entuziast pentru care nimic nu este prea complicat. Doctor in Biologie si Masterand in Medicina veterinara, de curand  si Doctorand in Medicina Veterinara, aduce o viziune mai de ansamblu in contextul interdisciplinaritatii dintre biologie si medicina veterinara.

 

 

FRIZERIE SI COSMETICA

 Clinica mai este dotata si cu un cabinet de cosmetica si igiena a carnivorelor in care isi desfasoara activitatea cosmeticianul nostru Radu Nicu – Ciobi. Aici se realizeaza imbaieri cosmetice si antiparazitare, tunsori atat cosmetice cat si igienice.

 

 

 

FARMACIE SI PETSHOP

Nu in ultimul rand clinica dispune de un pet-shop si de un punct farmaceutic veterinar; magazin ce are program prelungit, in special in zilele de week-end.

 

 

PERSONALUL CLINICII

Dr. med. veterinar - Adrian BALBA - seful clinicii

Medici veterinari: Mihailescu Catalin, Mihailescu Izabel, Mustafa Seila

Dr. in Biologie si masterand in Medicina Veterinara: Chesler Alexandru

Asistenti veterinari: Savu Tita, Pop Ciprian, Musin Anamaria, Bounegru Mihaela

   Cosmetician: Radu Nicu - Ciobi
 

 

CLINICA VETERINARA CU PROGRAM PERMANENT
Adresa str. Onesti nr. 2
  Constanta, ROMANIA
     
Telefon 0241 694 271
Mobil 0752 091 952
E-mail This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
   Web site  www.univet.ro
     
   
Sef Clinica
Dr. Adrian Bilba
Medici veterinari Catalin MIHAILESCU
  Alexandru CHESLER
  Izabel MIHAILESCU
  Sheila MUSTAFA
     

 


S.C.Giftshop International S.R.L. – www.medalioane.ro  este distribuitor exclusiv in Romania al produselor Pet Scribe produse de compania Hillman , lider in Statele Unite ale Americii in comercializarea medalioanelor pentru animale . Grupul Hillman cu sediul in Tempe, Arizona ofera o gama larga de produse care sunt comercializate pe plan local in S.U.A. in magazinele PetMart , Petco , Wallmart , Kmart . 

 

In cadrul programului de distributie PET SCRIBE cu personalizarea medalioanelor pe loc sunt acceptati ca distribuitori magazinele cu produse pentru animale-Pet Shop si magazine personalizari care au locatia in centre comerciale, Firmele cu magazine pet shop/clinici in retea.

Distribuitorul primeste echipamentul de personalizare Pet Scribe si o vitrina rotativa in custodie pentru a expune medalioanele in locatia decisa de comun acord .

Gama de medalioane produsa de firma Hillman este foarte diversa si poate fi vizualizata aici .

Pentru detalii referitoare la distributia de medalioane va rugam sa vizitati pagina Distribuitorilor .

Programul Pet Scribe este inchis pentru Judetul Constanta si Timis .


Inapoi la stiri

+