www.qincyvet.ro


Newsletter

Numele dumneavoastra

Adresa de email

Anuleaza inscrierea in newsletter

Noutati si articole
Primul centru de personalizare a medalioanelor in Bucuresti


Medalioane.ro anunta deschiderea primului punct de comercializare a medalioanelor cu personalizare pe loc in Bucuresti in cadrul unui parteneriat cu Crivet Bucuresti

Magazinul are in dotare un echipament de personalizare Pet Scribe ce permite personalizarea pe loc a medalioanelor furnizate de compania Hillman din Statele Unite ale Americii . Magazinul are in stoc toate produsele (medalioane si accesorii) care sunt marcate cu logo Pet Scribe in web site-ul www.medalioane.ro

Adresa: Str. Ion Tuculescu nr. 21-23, bl. B2, Sc. A, parter, sector 3, Bucuresti

Programari Frizerie Canina : Tel: 021 3242472, 0754 050 674,  office@crivet.ro

Program: Luni-Vineri: 9:00-21:00, Sambata-Duminica: 10:00-18:00

Comenzile se dau numai direct in magazin , nu sunt acceptate comenzile date pe www.medalioane.ro cu ridicare in magazin ca in celelalte puncte de distributie din Bucuresti unde comenzile se efectueaza pe baza de comanda prealabila . 

In aceasta locatie nu se efectueaza pe loc comenzi pentru medalioane militare cu personalizare militara si a altor medalioane cu exceptia celor marcate in web site-ul www.medalioane.ro cu PET SCRIBE .

 

S.C.Giftshop International S.R.L. – www.medalioane.ro  este distribuitor exclusiv in Romania al produselor Pet Scribe produse de compania Hillman , lider in Statele Unite ale Americii in comercializarea medalioanelor pentru animale . Grupul Hillman cu sediul in Tempe, Arizona ofera o gama larga de produse care sunt comercializate pe plan local in S.U.A. in magazinele PetMart , Petco , Wallmart , Kmart .

 

In cadrul programului de distributie PET SCRIBE cu personalizarea medalioanelor pe loc sunt acceptati ca distribuitori magazinele cu produse pentru animale-Pet Shop si magazine personalizari care au locatia in centre comerciale, Firmele cu magazine pet shop/clinici in retea.

Distribuitorul primeste echipamentul de personalizare Pet Scribe si o vitrina rotativa in custodie pentru a expune medalioanele in locatia decisa de comun acord .

Gama de medalioane produsa de firma Hillman este foarte diversa si poate fi vizualizata aici .

Pentru detalii referitoare la distributia de medalioane va rugam sa vizitati pagina Distribuitorilor .


Inapoi la stiri

+