www.marinarii.ro


Newsletter

Numele dumneavoastra

Adresa de email

Anuleaza inscrierea in newsletter

Noutati si articole
Participare la competitia IRON TEAM


Medalioane.ro a participat in calitate de sponsor la concursul IRON TEAM 2009 organizat de Asociatia Sportiva “DACIA REX” la Baisoara judetul Cluj .

Medalioane.ro anunta participarea in calitate de sponsor la concursul IRON TEAM 2009 organizat de Asociatia Sportiva “DACIA REX” la Baisoara judetul Cluj .

Au mai participat in calitate de sponsori : S.C.ODESCO-SNACK SRL din Piatra-Neamţ si ,S.C.AIRSOFT CLUB DEVA SRL .

În perioada 06-09 AUGUST 2009, Asociaţia Sportivă „DACIA REX”din Cluj-Napoca,a organizat şi desfăşurat,ediţia a II-a a Concursului Naţional de Airsoft, „IRON TEAM”-ROU,2009, în zona Muntele Băişorii din Jud.Cluj.

Competitia s-a inscris in cadrul activitatilor anuale desfasurate de catre Asociatia Sportiva “DACIA REX”din Cluj-Napoca in vederea promovarii jocului de airsoft ca activitate sportiva.

La aceasta editie au participat in competitie 7 echipe de airsoft din diverse zone ale tarii,constituite in 6 patrule airsoft.

 Acestea au fost:Echipa de airsoft “CORE” si Echipade airsoft “BEBELUSII”din Bucuresti,Echipade airsoft “SDS”din Sibiu,Echipa de airsoft “ACD”din Deva,Echipa de airsoft “CARPATI SOFTAIR”din Piatra-Neamt  si nu in ultimul rand Echipa de airsoft “K.E.A”din Carei, sprijinita de catre Echipa de airsoft“M.B.O.T.”din Baia Mare.Locurile I,II si II au fost ocupate in ordine de :Echipa”CORE”din Bucuresti,Echipa “SDS”din Sibiu si Echipa “CARPATI SOFTAIR”din Piatra Neamt.

“IRON TEAM”-ROU-2009,BAISOARA,CLUJ a fost organizata si desfasurata pe principiul unei Patrule Competitionale Airsoft.

Concursul a cuprins 5 probe si 4 standuri, fiind conceput ca o forma de pentatlon airsoft si anume:

Prima proba a fost cea de ORIENTARE (turistico-sportiva),proba ce s-a desfasurat pe parcursul intregii competitii.A doua proba, a fost cea de TIR APLICAT(STANDUL “TINTA”),in care s-au urmarit abilitatile de tragatori, ,dupa un efort fizic, ale membrilor fiecarei patrule, pe baza punctajului obtinut si totodata,calitatea de BEST SNIPER, pentru lunetistul echipei.A treia proba a fost cea de aruncare a grenadelor de competitie la punct fix si la distanta(STANDUL “GRENADA”),in care s-au urmarit abilitatile motrice ale membrilor patrulei la aruncarea unui obiect de o anumita greutate la punct fix si la distanta.

A patra proba a constituit-o STANDUL “AMBUSCADA”,unde s-au urmarit atat abilitatile Teamleader-ilor(Sefilor de echipe)in conducerea echiplelor cat si modul de cooperare si coordonare a echipelor pentru atingerea unui obiectiv.

A cincea proba(al patrulea STAND denumit “STEAGUL”),a urmarit, pe langa obiectivele expuse si pentru al treilea stand, incadrarea in timpul oficial de concurs/joc al echipelor.

Caracteristica manifestarilor de airsoft este FAIR PLAY-ul, iar unul dintre obiectivele principale ale acestui concurs a fost cultivarea spiritului si atitudinii de fair-play in randurile participantilor la activitatile de airsoft.

Nu in ultimul rand, unul dintre principalele obiective ale competitiei, a fost promovarea jocului de AIRSOFT în România şi dezvoltarea spiritului de echipă între practicanţii acestui tip de joc.

Atat din perspectiva Asociatiei Sportive “DACIA REX”din Cluj-Napoca,care multumeste tuturor echipelor participante si factorilor implicati in buna desfasurare a acestei manifestari,cat si din perspectiva majoritatii participantilor la editia a II-a a Concursului National de Airsoft “IRON TEAM”,desfasurat la Baisoara, in perioada 06-09 August 2009,printre care se numara si Echipa de airsoft “K.EA.”din Carei, care a castigat Premiul pentru CEA MAI BUNA ECHIPA IN PROBA DE ORIENTARE,competitia a fost un succes pe multiple planuri, in mod  special pe planul dezvoltarii ideii de sport prin airsoft si pe planul dezvoltarii spiritului de fair-paly si onestitate in cadrul practicarii miscarii in aer liber sub  o forma organizata, competitionala.
 

Multumim si pe aceasta cale domnului Liviu HERŢEG pentru invitatia de a participa .

 

Cei care doresc sa vizualizeze fotografii de la eveniment sunt rugati click aici

 

 

 

 


Inapoi la stiri

+