www.onevet.ro/


Newsletter

Numele dumneavoastra

Adresa de email

Anuleaza inscrierea in newsletter

Noutati si articole
Participare la competitia Capture the Flag


Medalioane.ro a participat in calitate de sponsor la competitia sportiva Airsoft “Capture the Flag” organizata de Air Camp in padurea Bulbucata .

Medalioane.ro a participat in calitate de sponsor la competitia sportiva Airsoft “Capture the Flag” organizata de Air Camp in padurea Bulbucata .

La competitie au participat 5 echipe la mai multe probe incluzand tir la tinta si orientare .

Alaturi de Medalioane.ro au participat deasemeni in calitate de sponsori AIRSOFT NOVA si WOLFY .

Fotografii de la festivitatea de premiere le puteti vizualiza dand click aici

Airsoft a fost „inventat” in Japonia, prin anul 1970, pentru a asigura pasionatilor de arme o alternativa, ca urmare a unei legi care interzicea detinerea de arme de catre civili.

Drept urmare impatimitii de arme, au fost adusi in situatia de a produce replici cat mai precise in detalii. In contrast in America prin anul 1981, a fost dezvoltat paintball, ca o forma de  jok, „ hotii si vardistii”n.a, ( hide and seek numele american )(ascunde si gaseste)  .

Daca impatimitii din Japonia au cautat fidelitate, aspectul estetic, in America paintball a dezvoltat mai curand partea de joc folosind „ markere cu vopsea” in pofida designului armelor. Paintball a generat rapid mai mult entuziasm intre americani decat a facut-o airsoftul.

Poiectilele folosite in airsoft,( mici sfere de plastic dur), au un impact mai mic decat cele folosite de paintball, datorita dimensiunilor mici si vitezei de „zbor”.

In urma unei adoptarii unei inovatii numita hop up, traiectoria balistica a bilelor de airsoft e mai aproape de cea a unei traiectorii de proiectil real (glont) in cotraparte cu  traiectoria bilelor folosite in alte tipuri de joc.

Spre deosebire de alte jocuri care simuleaza „impuscatul”, cum ar fi „laser tag”, atingera cu laserul, impactul fizic al bilelor de airsoft produc un grad mai mare de autencititate si realism a lovirii, pentru ca se resimte impactul ca durere usoara, sau pot provoca mici inrosiri ale pielii, inducand un stres mental si fizic.

Caracteristicile Arsoftului al face sa se preteze mult mai bine unui aentrenament de lupta, interventie in care se folosesc arme.

Pentru cei care doresc sa afle mai multe despre airsoft recomandam vizitarea forumului www.airsoftormania.com

Parteneri Comerciali Airsoft / Distribuitori  : AIRSOFTNOVA

 

 


Inapoi la stiri

+