www.onevet.ro/


Newsletter

Numele dumneavoastra

Adresa de email

Anuleaza inscrierea in newsletter

Noutati si articole
Participare la Vet Expo Romania 2012


Medalioane.ro a participat in perioada 21-23 iunie la prima editie din Romania a expozitiei Vet Expo

Vet Expo 2012 a avut ca expozanti distribuitori si producatori de echipamente, produse si servicii pentru clinicile si cabinetele veterinare, aparatura si instrumentar medical veterinar, medicamente, nutritie, produse pentru fermele de animale, produse profesionale si servicii pentru animale de companie, publicatii de specialitate.

Printre expozantii de anul acesta enumeram : Romvac, Maravet , Clinilab, Nova Intermed, Avena Medica, VetExpand, Farma Vet , InnoVet si alte firme. Lista completa a expozantilor se afla pe web site-ul oficial Vet Expo Romania www.vetexpo.ro

Expozitia s-a desfasurat la Sala Polivalenta, o sala de evenimente si expozitii, situata in zona centrala a Bucurestiului, traditional cunoscuta pentru organizarea de manifestari expozitionale.

In cadrul evenimentului care a fost organizat in parteneriat cu Colegiul Medicilor Veterinari din Romania au avut loc doua seminare gratuite care au abordat subiecte stiintifice si legislative în cadrul Sistemului Naţional de Educaţie Continuă. Majoritatea participantilor au fost specialisti in domeniul veterinar si domeniile adiacente, avand un caracter strict profesional expozitia s-a desfasurat intr-o atmosfera relaxata. Intrarea a fost libera pentru participantii la simpozioane si pentru participantii in interes profesional.

www.medalioane.ro a prezentat pentru prima data noile zgarzi personalizate cu placute cu nituri si deasemenea echipamentul de personalizare a medalioanelor Vet Scribe. S-au incheiat mai multe parteneriate de distributie de medalioane personalizate cu cabinete si clinici veterinare din Bucuresti si provincie.

Expozitia Vet Expo Romania este organizata de Expo 24 in portofoliul de expozitii organizate organizate aflandu-se si Entertainment Arena (expozitie internationala ce va reuni distribuitori si producatori de jocuri mecanice, jocuri de noroc, jocuri de casino, distribuitori de jocuri video, console video, biliard, flipers, dotari pentru parcuri de distractii), Expo Trafic (avand ca tematica utilajele si materialele pentru constructia si intretinerea infrastructurilor de transport, proiectare si constructii de drumuri si poduri, semnalizare rutiera, feroviara, maritima si aeriana, siguranta rutiera - sisteme de securitate rutiera, sisteme ITS, sisteme de parcare), Vending Expo (are ca expozanti distribuitori si producatori de masini automate pentru comert : alimentare, bauturi, cartele, bilete, automate foto si componente pentru aparate, servicii pentru sectorul vending ) si Targul Educational Bucuresti ( expoziţie de mijloace si materiale didactice, table interactive, soft educaţional, oferte pentru profesori, directori, reprezentati ai institutiilor de invatamant de la nivel prescolar, pana la nivel univesitar, prezentari de produse didactice) . 


Inapoi la stiri

+