www.regatulanimalelor.ro/


Newsletter

Numele dumneavoastra

Adresa de email

Anuleaza inscrierea in newsletter

Noutati si articole
Participare Interzoo Nurnemberg Germania 2014


medalioane.ro anunta participarea la Expozitia Europeana Interzoo 2014

Interzoo este cea mai mare expozitie din lume pentru industria de produse pentru animale. Cuprinzand aproximativ 1,700 de companii care fabrica, vand en-gross si ofera servicii din peste 50 de tari are loc o data la doi ani punand la dispozitia profesionistilor din industrie o viziune de ansamblu asupla pietii mondiale de profil. Site-ul oficial al expozitiei se afla la http://www.interzoo.com/en/Expozitia are loc 29 mai - 1 iunie si este deschisa exclusiv pentru reprezentantii firmelor din industria animalelor de companie. O parte din produsele oferite de medalioane.ro (exclusiv produse PetScribe, detalii www.petscribe.ro )pot fi vizualizate la standul 7-707 din hala 7, compania americana Quick-Tag. www.quick-tag.com

In cadrul expozitie voi fi prezentate modele noi incluzand lansarea medalioanelor Hello Kitty (Disponibile in Romania anul acesta).

Un reprezentant al medalioane.ro va fi prezent in expozitie in zilele de 31 mai si 1 iunie, companiile din Romania sunt invitate sa viziteze standul, pentru o prezentare detaliata in limba romana a produselor si echipamentelor de personalizare va rugam sa programati in prealabil o programare la 073436824.


Inapoi la stiri

+