www.facebook.com/medalioane


Newsletter

Numele dumneavoastra

Adresa de email

Anuleaza inscrierea in newsletter

Noutati si articole
Obligativitate numar de telefon clienti


incepand cu 10 noiembrie 2011 devine obligatoriu ca toti clientii sa introduca in formularul de comanda un numar de telefon pentru a putea fi contactati in caz ca exista probleme sau neclaritati in comenzi

Datorita unor situatii neplacute in care s-au intors plicurile trimise sau clientii nu s-au prezentat pentru ridicarea produselor cand au fost confirmate comenzile incepand cu 10 noiembrie 2011 devine obligatoriu ca toti clientii sa introduca in formularul de comanda un numar de telefon pentru a putea fi contactati in caz ca exista probleme sau neclaritati referitor la comenzile date. 

Avem situatii reale in care au fost confirmate comenzi cu medalioane pentru animale si au fost trecute pe medalion numere de telefon la care lipsesc o cifra .

Deasemenea avem situatii in care s-au dat comenzi cu adrese incomplete la care lipsesc detalii importante. Nu putem trimite comenzi fara sa clarificam aceste situatii .

Fiecare medalion pe care il personalizam nu mai poate fi re-facut pentru alt client. Din acest motiv este necesara confirmarea fiecarei comenzi. Inainte de a face acest lucru verificati casuta de e-mail ca ati efectuat personalizarea corecta si ca detaliile de livrare sunt corecte.

Nu dati comenzi daca veti lipsi o saptamana de acasa in urmatoarele 10 zile din momentul in care confirmati comenzile. Toate comenzile care se intorc sunt expuse ca mostre in magazine si am avut caz real in care un client care nu a ridicat produsul a fost sunat pe numarul de telefon care era trecut pe medalion (medalion pentru animale) de catre o persoana care a vazut medalionul in vitrina (magazinul era inchis).

Toti clientii de la care se intorc comenzile nu vor mai putea efectua comenzi de la firma noastra decat cu plata in avans a produselor.

Aceste masuri au fost luate pentru a preintampina neseriozitatea si nesimtirea celor care dau comenzi false pe site cauzandu-ne pierderi.

cu stima

Cristian Munteanu

Fondator Medalioane.ro


Inapoi la stiri

+