www.regatulanimalelor.ro/


Newsletter

Numele dumneavoastra

Adresa de email

Anuleaza inscrierea in newsletter

Noutati si articole
Medalion Gratuit pentru fanii medalioane.ro Facebook !!!


Fanii nostri din facebook au ocazia sa catige un medalion

Se acorda gratuit prin tragere la sorti un medalion  din inox mat , lant 60 cm din inox si cauciuc de protectie , se personalizeaza cu textul dorit .

Conditii de participare :

1. Ca sa te poti inscrie in concursul nostru e sa fii Fan-ul paginii noastre pe Facebook. Trebuie sa ai cont pe Facebook, sa dai click pe Like in site-ul nostru si sa dai Share public la anuntul tombolei . In pagina de Facebook vei gasi deasemenea si fotografii suplimentare cu produse, animale cu medalioane si fotografii de la evenimentele sportive pe care le-am sponsorizat.

2. Varsta minima de participare este de 14 ani (trebuie sa posede buletin in caz ca trebuie sa ridice de la posta)

Nota : domnisoara din pacate nu vine cu medalionul :)

 

3. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina din Facebook si se va pune la dispozitie cu un cod promotional care le va permite sa dea comanda gratuit pe site pentru produsul oferit ca promotie.

4. Individual se acorda 1 sansa pentru fiecare fan si 1 sansa in plus daca utilizatorul a dat 

 “Share” sau “Distribuie” la anuntul prezent. Pentru a nu exista neintelegeri sau neclaritati saptamanal vom avea produse diferite .

5. Acordarea se face random , se aduna lista tuturor fanilor cu lista celor care au dat share/distribuie la anunt , se introduce intr-un program care alege castigatorul.

 

Daca exista neclaritati ne puteti contacta utilizand mesageria site-ului sau postand in pagina de facebook.

 

IMPORTANT !!! Atentie !!! Dati click pe Share / Distribuie pentru a avea sansa dubla de castig !!! Puteti da Like la post dar conform regulamentului se ia in considerare o sansa pentru fani (daca nu esti fan da click pe Like sus si o sansa pentru cei care dau share/distribuie

 

Va multumim !!!


Inapoi la stiri

+