www.regatulanimalelor.ro/


Newsletter

Numele dumneavoastra

Adresa de email

Anuleaza inscrierea in newsletter

Noutati si articole
Majorare tarife poşta română


Datorită majorarilor tarifare efectuate de Poşta Română se modifică costul trimiterilor in provincie

Poşta Română, operator care prelucrează 75% din totalul trimiterilor postale din România, a majorat, de la 1 ianuarie 2014, tarifele serviciilor prestate pe piata liberă, cu procente cuprinse între 20% si 120%.

Datoritaă acestor modificari efectuate începand cu data de 8 ianuarie 2013 suntem obligaţi să efectuam modificari ale costurilor de trimitere a medalioanelor prin poşta romănă în sistem ramburs de la 7 lei la 11 lei.

Ţinand cont de faptul că clientii care comandă prin poştă trebuie să meargă personal la poştă ca să ridice produsele recomandăm ca aceştia să solicite livrarea prin curier în localităţile unde acest lucru este posibil, livrarea produselor efectuandu-se direct la domiciliul clientului.

Clienţii care au dat comenzi până la anunţarea majorării tarifului de trimis prin poştă cu plata ramburs vor plăti tariful vechi chiar dacă confirmă comanda ulterior anunţului de majorare.

Clienţii care au dat comenzi înainte de majorare şi ulterior anunţului dau alte comenzi care sa fie trimise împreună cu comanda dinainte de majorare vor plati tariful dinainte de majorare . 


Inapoi la stiri

+