www.marinarii.ro


Newsletter

Numele dumneavoastra

Adresa de email

Anuleaza inscrierea in newsletter

Noutati si articole
Introducere Poster nou Distributie


Incepand cu 22 aprilie introducem un nou poster la distribuitori.

Incepand cu 22 aprilie 2013 www.medalioane.ro introduce un nou poster la distribuitorii din Bucuresti si provincie.

Tranzitia la noul poster se va face treptat in decursul a 2-3 saptamani, schimbarea se va face incepand cu sectorul 6.

Noul poster are culoarea rosie (cel vechi are culoarea albastra 2011-2013 sau galbena 2008-2010).

Comenzile se vor prelua in continuare indiferent de culoarea posterului aflat la distribuitori, livrarea se face in Bucuresti joi urmand ca clientii sa ridice medalioanele vineri.

Rugam distribuitorii cand dau o comanda sa specifice culoarea tabloului, mai multe modele din posterele vechi nu se mai fabrica.

Posterul nou are mai multe modele si culori noi, este mai diversificat, modalitatea de efectuare a comenzilor ramanand aceeasi.

Sunt acceptate in programul de distributie www.medalioane.ro toate cabinetele veterinare, magazinele pet shop, farmacii veterinare. Distribuitorii nu au obligatii financiare fata de furnizor,investitie zero,  plata medalioanelor se face la livrarea in locatia distribuitorului (clientul cand da o comanda plateste medalionul).

Distribuitorul primeste in locatie un poster format A3 cu peste 100 de modele (unele modele au diferite culori) si mostre. Obligatia distribuitorului este de a pastra posterul intr-un loc vizibil clientilor si de a da comenzi cand clientii solicita un medalion. Distribuitorul este anuntat in lista distribuitorilor, daca are site de prezentare primeste gratuit banner in site-ul medalioane.ro cu afisare random in partea de sus, listare in Google Maps, fotografiere locatie si listare in pagina de Facebook medalioane.ro .Inapoi la stiri

+