www.marinarii.ro


Newsletter

Numele dumneavoastra

Adresa de email

Anuleaza inscrierea in newsletter

Noutati si articole
Furnizor nou de medalioane


Medalioane.ro anunta semnarea contractului de distributie in Romania a medalioanelor Hillman, a echipamentelor de personalizare PetScribe si QuickTag

S.C.Giftshop International S.R.L. Romania ,detinatoarea web site-ului www.medalioane.ro anunta semnarea contractului de distributie a produselor diviziei de gravura a companiei "The Hillman Group " din Statele Unite ale Americii .

"The Hillman Group" a fost infiintata in 1964 si este in prezent lider in SUA in productia de medalioane si de echipamente dedicate de personalizare pentru medalioane . Compania deasemenea produce ,cuie,suruburi,ancore si alte componente care sunt comercializate in detaliu in magazinele din SUA ,printre acestea enumeram Wallmart, Home Depot, Lowe's, Grainger, Menards , PETCO si PetSmart .

O data cu introducerea noilor modele de medalioane produse de Hillman Group www.medalioane.ro va deschide primul punct de desfacere directa a medalioanelor unde clientii vor putea personaliza pe loc medalioanele . In momentul de fata suntem in tratative finale cu o firma din Romania care va introduce in magazinul propriu echipamentul PetScribe si medalioanele Hillman . Vom anunta locatia si firma respectiva dupa semnarea contractului de parteneriat .

PetScribe este un echipament care poate fi operat de angajatii magazinelor ,acesta personalizeaza medalioanele pe loc cu textul dorit de client. Se personalizeaza numele ,numere de telefon ,etc .  Meniul echipamentului este in limba romana si este foarte usor de utilizat ,nu este necesara o pregatiree de specialitate a angajatilor in prealabil. Efectiv se ia medalionul ,se introduce intr-o forma care mentine ferm medalionul ,se selecteaza modelul medalionului,se scrie textul dorit si se graveaza ,echipamentul ajusteaza singur marimea si centrarea literelor pe medalion .Interfata folosita este una extrem de simpla ,cu ajutorul unei tastaturi se introduc datele si se dau comenzi echipamentului .

Gama de medalioane produsa de firma Hillman este foarte diversa si poate fi vizualizata aici . Mentionam ca pentru inceput vom introduce in Romania o gama restransa de medalioane ,umand ca in viitor sa aducem toata gama de produse cu exceptia produselor care sunt produse numai pentru Statele Unite . Nu vor fi introduse in Romania medalioanele care au legatura cu cluburile sportive din SUA , nu vor fi introduse medalioanele Superman si alte medalioane care necesita licente suplimentare de comercializare in Romania . Pentru firmele interesate cantitatea minima pentru medalioane cu logo propriu scade la 500 de bucati , se poate face logo color dorit de client ,numai pe marimile existente la medalioanele Hillman .


Inapoi la stiri

+