www.facebook.com/medalioane


Newsletter

Numele dumneavoastra

Adresa de email

Anuleaza inscrierea in newsletter

Noutati si articole
Font Nou


Anuntam introducerea noului font simplex embossed pentru medalioanele militare Dog Tag

www.medalioane.ro anunta lansarea in Romania a noului font de personalizare a medalioanelor militare dog tag  simplex embossed .

Echipamentul de personalizare face parte din ultima generatie de echipamente de personalizare utilizate de armata Statelor Unite ale Americii si a fost achizitionat nou direct de la fabrica producatoare .

In comparatie cu celelalte 2 fonturi disponibile anterior ,fontul simplex embossed are scrisul in relief ,personalizat in materialul placutelor de identificare de jos in sus .

Comenzile pentru fontul simplex embossed se pot realiza in cadrul web site-ului nostru in categoria medalioane militare ,in cadrul formularului clientii vor bifa optiunea font simplex embossed pentru a avea medalioanele personalizate cu acest font .

Pretul personalizarii este identic cu celelalte tipuri de personalizari deaja existente ,este inclus in pretul afisat in catalogul de produse , preturile afisate la medalioane include medalionul (medalioanele la seturile de 2 dog tag-uri) si personalizarea acestora.


Inapoi la stiri

+