www.zuzavet.ro/


Newsletter

Numele dumneavoastra

Adresa de email

Anuleaza inscrierea in newsletter

Noutati si articole




Categorie Noua


Medalioane Militare Armata SUA Dog Tag Inox Mat

O data cu lansarea intr-o formula noua a www.medalioane.ro am introdus la cererea clientilor Categoria Medalioane Inox Mat Iraq . 

 Detalii Tehnice Medaliloane Dog Tag  Inox Mat - Dull "Iraq" - Placute de indentificare Armata Statelor Unite versiunea oficiala folosita in prezent de fortele armate in zonele de conflict in Iraq si Afganistan precum si de trupele romanesti detasate in zonele respective de conflict care au primit placute de identificare de la armata SUA (nu versiunea curenta romaneasca) .

Marime medalion 29mm x 50 mm

Material Stainless Steel, otel inoxidabil, finisare mata, nu reflecta lumina.Materialul nu lasa urme de negreala, nu rugineste, nu oxideaza ,etc .

Durabilitate 5 stele (maxima), recomandat pentru orice intrebuintare in orice conditii.

Versiunea standard a medalioanelor dog tag este compusa din 2 medalioane personalizate, un lant lung, un lant scurt si 2 cauciucuri de protectie negre .

Personalizarea este definitiva, se face numai pe o fata prin debosare font INDENT si este  disponibila pe 4 sau 6 randuri , 15 litere pe fiecare rand. Marimea literelor este standard litere capitale.Caractere speciale disponibile sunt - , . &' % 1/2 . Nu sunt disponibile literele $ @ #. Caracterele au marimea de 2,5mm.

Echipamentul folosit de www.medalioane.ro este original, a fost utilizat anterior de armata statelor unite intr-o baza militara in Florida .

 Detalii Productie  :

Linia  de productie la toata gama de medalioane militare este operationala numai in zilele de Luni , Miercuri si Vineri pina la ora 12:00 (GMT+2) .

Toate comenzile confirmate sunt efectuate numai in aceste zile, va rugam nu insistati .

Detalii despre procedura de comanda, confirmare si trimiterea produselor gasiti in pagina Cum cumpar si modalitati de livrare ? 

Accesorii :

La medalioanele militare se pot schimba cauciucurile sau se poate alege o alta varianta de lant .

Combinatiile difera in functie de stocul de accesorii. In cadrul formularului de comanda aveti la dispozitie toate variantele posbile .

Recomandam folosirea cauciucurilor de protectie pentru a minimaliza zgomotul, ele sunt disponibile astfel: culori pline (cauciucuri simple), cauciucuri camuflaj si fluorecente (prime).

Scurta introducere istorica a medalioanelor militare americane dog tag (placute de indentificare ) :

Placutele de identificare au fost introduse pentru prima data in 1899. Din 1913 regulamentul armatei statelor unite a introdus obligatorie purtarea lor. Pana in 1917 toti soldatii purtau placute din aluminiu cu lant la gat .

 La inceputul celui de al doilea razboi mondial forma medalioanelor a fost schimbata in forma ovala folosita in prezent . De la inceputul folosirii formatului oval pana in prezent au existat mituri despre utilizarea medalioanelor . In perioada 1941 si inceputul anilor 70 au fost folosite medalioanele cu crestatura prezente in web site-ul nostru ca medalioane WW2 . Una din cele mai cunoscute relatari este ca unul din medalioane era fixat intre dintii soldatilor decedati pe campul de lupta . De obicei unul din medalioane era recuperat pentru a se afla ulterior datele decedatului si pentru a instiinta familia, iar al doilea ramanea la decedat. Nu a existat nici o indicatie oficiala pentru folosirea medalioanelor in acest mod . Crestatura era folosita pentru prinderea medalionului in echipamentul de personalizare si in echipamentul de citire a placutelor recuperate . Deasemenea au existat mituri despre medalioane care au oprit bucati de schije de proiectil sau folosirea lor ca obiect ascutit sau surubelnita in cursul unor evadari .

Formatul folosit in prezent este cel fara crestatura. Versiunea mata care nu reflecta soarele, sub denumirea dull tags in web site-ul nostru sunt medalioanele folosite acum in Iraq.

Aducem la cunostinta clientilor si a vizitatorilor ca pe piata mondiala si in Romania exista medalioane personalizate copie (neoriginale) principala sursa find China si deasemenea echipament de personalizare neoriginal. Puteti recunoaste aceste medalioane prin urmele existente de stantare la colturi (colturile trebuie sa fie perfect rotunde), medalioanele originale se personalizeaza cu 15 litere pe rand .

Detalii Formular de Comanda .

In cadrul catalogului veti vizualiza toate combinatiile disponibile in functie de cauciucurile de protectie .

Medalioanele Militare pot fi comandate in mai multe configuratii selectabile din butoanele aflate deasupra catalogului :  Set Lant  1.Set de 2 medalioane cu lant de 60 cm si lant de 10 cm.  2. Lant 60Medalion+lant 60 cm 3.  Lant 10Medalion+Lant 10 cm. Inel 4.Medalion+inel .

In functie de configuratia aleasa dupa ce apasati butonul  Comanda  va aparea un formular in care se pot personaliza 2 medalioane la set sau un medalion la configuratiile cu un medalion .

Un medalion militar dog tag (placuta de identificare) poate fi personalizat pe 4 sau 6 randuri . Automat formularul bifeaza optiunea personalizare pe 4 linii . Daca doriti personalizarea pe 6 linii bifati aceasta optiune.

In continuare aveti campurile care corespund cu materialul medalionului, cauciuc de protectie, lant sau inel aferent medalionului. Formularul selecteaza automat optiunile conform fotografiei din catalog. In caz ca doriti alt material, cauciuc de protectie sau lant/inel puteti modifica aceasta selectie dand click pe sageata in jos din partea dreapta a fiecarei configuratii. Daca doriti sa vedeti exemple ale materialelor dati click pe Vezi Mostre .

In functie de liniile alese pentru personalizarea medalionului  vor aparea 4 sau 6 randuri a 15 casute fiecare . Fiecare casuta reprezinta spatiul pentru o litera ce va fi personalizata pe medalion. Se pot personaliza maximum 15 litere pe rand inclusiv punctuatia si spatiile . Sugeram sa lasati un spatiu liber pe fiecare rand in partea stanga a medalionului daca textul permite pentru a avea o vizualizare mai buna a textului . Dupa ce completati textul apasati butonul  Vezi Medalion pentru a vizualiza medalionul personalizat. Imaginea este fara cauciuc de protectie, este creata de sistemul de personalizare si este identica cu cea a medalionului personalizat de dumneavoastra . In caz ca nu sunteti satisfacut cu pozitionarea literelor inchideti fereastra cu imaginea medalionului, modificati formularul si apasti din nou  Vezi Medalion  . In momentul cand sunteti satisfacut cu pozitionarea literelor pe medalioane/medalion continuati completarea formularului . 

Urmatorul spatiu Observatii si Coduri Promotionale este pus la dispozitia clientilor pentru a introduce detalii suplimentare referitoare la comanda si pentru a usura procesul de comanda. Aici puteti scrie spre exemplu ca doriti suplimentar cauciucuri de protectie sau alte accesorii sau ca doriti ca comanda respectiva sa fie trimisa cu alta comanda data anterior (se va scrie numarul comenzii). Deasemenea in acest spatiu se scriu codurile promotionale, aceste coduri promotionale sunt puse la dispozitie in mass-media sau prin intermediul altor web site-uri in cadrul campaniilor de promovare a produselor .

In continuare alegeti modalitatile de plata si de trimitere a produselor. In toate cazurile fara exceptie trebuie sa confirmati comanda la 0720500194 Luni-Vineri intre orele 10:00-18:00,daca aveti mai multe comenzi date confirmati o data . Detalii suplimentare in Cum cumpar si modalitati de livrare ? 

In sectiunea Finalizeaza Comanda clientul introduce detaliile personale. La fiecare comanda data se genereaza un cod - parola care este trimis clientului prin e-mail cu ajutorul caruia acesta poate verifica statusul comenzii si pentru a nu mai introduce in viitor din nou datele personale cand va da din nou o comanda. Daca nu ati mai comandat pe web site-ul nostru dati click pe  Cont Nou  ,se va deschide o fereastra in care veti introduce datele de expeditie ale produsului .Foarte important adresa din buletin trebuie sa corespunda cu adresa din comanda si cu numele persoanei care va primi comanda altfel posta nu va elibera plicul cu comanda !!! Inainte de a apasa butonul   Inregistreaza   verificati inca o data corectitudinea datelor pentru a preveni trimiterea comenzii la o adresa gresita .Dupa ce apasti acest buton fereastra se va inchide , introduceti adresa de e-mail si parola in cimpul Autentificare Clienti si apasti butonul   Trimite Comanda   .Daca sunteti deaja ati dat o comanda pe www.medalioane.ro atunci folositi adresa de e-mail si parola de cont pe care ati primit-o cind ati dat prima comanda . Daca nu va mai adugeti aminte parola de cont  inainte de a da o comanda apasati pe butonul din stinga sus al paginii Am Uitat Parola , parola va fi trimisa pe adresa de e-mail introdusa in formular . Daca ati mai dat comenzi anterior si ati schimbat adresa dati click pe   Modifica Datele 

Dupa ce ati trimis comanda accesati adresa de e-mail pe care ati folosit-o pentru a verifica comanda si a obtine numarul comenzii. In unele cazuri in functie de parametrii Junk Mail este posibil ca e-mailul sa nu intre direct in Inbox si sa fie necesar sa-l cautati in folderul Bulk, Spam sau Junk . Cei care au parametrii care blocheaza e-mailurile de la adrese necunoscute trebuie sa deblocheze aceasta optiune in caz ca nu au primit e-mailul de comanda. In caz ca nu ati primit e-mailul cu detaliile de comanda accesati comanda prin intermediul optiunii Verifica Statusul Comenzii in partea stanga sus a web site-ului. Veti fi directionat in interfata utilizator unde puteti vizualiza toate comenzile date si sa modificati datele personale . Daca constanati o greseala in comanda, anulati comanda din panoul clienti accesibil prin Verifica Statusul Comenzii si dati o comanda noua. Este necesara numai personalizarea medalionului din nou, a adresei de e-mail si a parolei .

 

Panoul Clienti :

In partea stanga sus orice client poate verifica derularea comenzilor prin introducerea adresei de e-mail si a parolei.

In cadrul acestei facilitati clientii au urmatoarele posibilitati :

1.Sa vizualizeze progresul comenzii. Statusurile disponibile sunt :

a.Comanda a intrat in baza de date - sistemul nostru confirma ca, comanda dumneavoastra a intrat in baza de date www.medalioane.ro

b.Asteptam confirmarea telefonica a Comenzii - departamentul comenzi a luat cunostinta de comanda dumneavoastra si retine produsul comandat timp de 5 zile in care va trebui sa confirmati telefonic comanda la 0720500194 Luni-Vineri 10:00-18:00

c.Executie - ati confirmat comanda, am introdus comanda la personalizare si o pregatim de trimitere

d.Trimise - comanda a fost trimisa prin posta de la sediul firmei noastre din Bucuresti. De obicei o comanda ajunge in 3 zile lucratoare din ziua in care a fost depusa la posta. Sunt si cazuri (rare )cand se intarzie mai mult.

 

Detalii Suport Medalioane Militare "Dog Tag"

Clientii care au intrebari ne pot contacta telefonic la 0720500194 Luni-Vineri 10:00-18:00 sau prin formularul de contact .

Inainte de a ne contacta va rugam sa cititi atent instructiunile de personalizare si Cum cumpar si modalitati de livrare ?

Deasemenea mai multe informatii incluzand intrebari ce au fost puse anterior de clienti pot fi viziualizate in Forum

 

 

 


Inapoi la stiri

+